Op deze pagina kunt u een reactie achter laten of reacties en recensies van (ex) leerlingen lezen.

Heb je rijles bij ons gehad? Of vind je het leuk om gewoon een reactie achter te laten? Dat kan! Geef dan jouw naam en reactie door via onderstaand reactie formulier.

 

286 Comments on “Reacties”

 1. Ik ben heel blij met de leerzame rijlessen die ik van Ron heb mogen krijgen, waardoor ik vandaag in 1x ben geslaagd! Heel erg bedankt!!

 2. Dankzij de rijlessen van Ron ben ik vandaag in 1x geslaagd! Ik heb de rijlessen leerzaam, fijn en ook nog is gezellig ervaren!

  nogmaals bedankt voor alles!

 3. Vandaag mijn rijbewijs gehaald dankzij de instructieve en leuke rijlessen. Echt een rijschool om aan te raden, bedankt!

 4. Vandaag mijn rijbewijs binnen gehaald en dankzij Arian heb ik de lessen heel fijn ervaren en altijd ook nog gezellig in de auto!

 5. Vandaag mijn rijbewijs in een keer gehaald! Ik heb de rijlessen zeer goed ervaren. Je krijgt goede tips en je kan altijd lekker praten. Heel erg bedankt!

 6. Dankzij de rijlessen van Arian ben ik vandaag in 1x geslaagd! Ik heb de rijlessen als fijn en leerzaam ervaren. Bedankt voor alles!

 7. Vandaag in één keer geslaagd!🥳 Rustige en duidelijke uitleg van Arian. En ook nog gezellig.

  Heel erg bedankt

 8. Hele fijne lessen en goede en duidelijke tips. Ook kun je goed praten met de instructeur.

  Nogmaals bedankt voor alle lessen!

 9. Begin deze week in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Samen met Ron heb ik leerzame en vooral ook leuke lessen gehad. De tips die je krijgt helpen altijd en alles wordt goed en heel erg duidelijk uitgelegd. Ik kan iedereen aanraden om bij deze rijschool te gaan lessen. Geweldige ervaring!

 10. Vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald dankzij Ron. Ik zou het iedereen aanraden om hier te lessen, alles wordt op een fijne manier uitgelegd en het is ook altijd gezellig! Heel erg bedankt voor alles!!

 11. Ik heb me rijlessen gevolgd bij Arian en ben blij dat ik die hier heb gedaan. Want ik heb afgelopen dinsdag me praktijk examen gehad en heb die makkelijk gehaald. Ik raad iedereen aan om hier zijn rijlessen te volgen. Het word makkelijk en duidelijk uitgelegd. De lessen is voor iedereen anders omdat de instructeurs goed kijken naar wat voor type persoon jij bent, en passen daar hun lessen op af. Er word dus over alles goed nagedacht!

  Bedankt voor alles!!!

 12. Wat fijn is het om te voelen en te ervaren dat ik volledig naar eigen behoefte en ontwikkeling, dit gehele traject heb kunnen doorlopen. Daarnaast heb ik Arian als een zeer bekwame en vriendelijke rijinstructeur ervaren, en af en toe een grapje tussendoor maakt het leren autorijden ontspannen en leuk. Ik raad iedereen deze fijne rijschool van harte aan. Duizend maal dank voor deze positieve ervaring.

  Op naar heel wat veilige kilometers…

  Nogmaals, BEDANKT!

 13. Vandaag heb ik mijn rijbewijs behaald met dank aan Arian. Een hele fijne rijschool, blijven rustig en dat is erg prettig! Super bedankt

 14. Hele fijne rijschool leuke en zeer efficiënte lessen. In een keer geslaagd dankzij Arian

 15. Super fijne rijschool! In een keer geslaagd dankzij Ron. De lessen waren erg gezellig maar er was ook genoeg ruimte voor tips en feedback. Zeker een aanrader!

  Nogmaals heel erg bedankt!

 16. Vandaag (29-11-2023) ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij de perfecte rijlessen, gegeven door Ron. Het was altijd gezellig in de auto tijdens de rijlessen, maar hij laat je ook wel opletten wanneer het moet. Ik ben heel dankbaar en blij dat ik hier mijn rijlessen heb kunnen volgen.
  Super bedankt voor de lessen en de gezelligheid!

 17. Hele fijne rijschool! De lessen met Ron waren altijd gezellig en erg leerzaam. Alles werd goed uitgelegd en de sfeer was altijd positief.

  Heel erg bedankt!!

 18. Vandaag geslaagd voor mijn praktijkexamen! Heel erg bedankt voor de fijne en gezellige rijlessen Ron. Altijd goede feedback, positieve mindset en vooral altijd een hele fijne sfeer in de auto.
  Nogmaals heel erg bedankt!

 19. Afgelopen donderdag ben ik geslaagd voor mijn praktijkexamen, dit door alle rijlessen met Arian. Ik heb een hele fijne tijd gehad, met veel leuke gesprekken en natuurlijk veel goede tips. Met veel geduld en plezier heeft Arian mij begeleid, heel fijn!

 20. Vorige week donderdag dag geslaagd voor mijn rijexamen dankzij Ron! Hele fijne begeleiding gehad in mijn leer proces. Het waren goeie en gezellige lessen. Ron nam aandachtig de tijd, is erg rustig en heeft veel geduld. Zeker een aanrader!

  Nogmaals heel erg bedankt!

 21. Mega fijne rijschool! vandaag in 1 keer geslaagd dankzij Arian. Altijd hele fijne lessen gehad waar hij altijd op een fijne manier feedback geeft! Zeker een aanrader!

 22. Super rijschool! Vandaag in één keer mogen slagen door de hulp van Arian. Onwijs vriendelijke man die echt met je mee denkt! Veel gezellige en leerzame ritten gehad samen en raad het zeker aan om hier te lessen.
  Nog hartelijk bedankt!

 23. Hele fijne rijschool! In een keer geslaagd dankzij Arian. Rustige en duidelijke uitleg met veel geduld en positiviteit. Heel erg bedankt voor de gezellige lessen!

 24. Hele fijne rijschool! De rijlessen met Ron zijn altijd heel gezellig en leerzaam. Ron begeleid je goed en altijd op een postieve manier!! Zeker een aanrader

  Heel erg bedanktt

 25. Afgelopen vrijdag (9 juni 2023) in één keer geslaagd. Dit heb ik allemaal te danken aan Ron. Top instructeur, legt alles duidelijk uit en op een leerzaam manier, maar ook streng wanneer het nodig is. Denkt goed met je mee.
  Zeker een aanrader voor degene die op zoek is naar een goede rijschool!

 26. Een hele fijne rijschool. De rijlessen waren altijd erg prettig waarbij ik veel heb kunnen leren. Elke situatie werd rustig en met structuur uitgelegd, hierdoor kon je het goed opnemen en zelf toepassen. Communicatie was erg goed. Ik zou het zeker aanraden om bij autorijschool Reugebrink te lessen!

 27. Een hele fijne rijschool! Door de super goede instructie en begeleiding van Ron, ben ik in één keer geslaagd! De rijlessen heb ik altijd als heel leuk en gezellig ervaren. Ron begeleid je altijd op een positieve manier en niks is fout. Zeker een aanrader!

  Heel erg bedankt!

 28. Hele fijne rijschool! ik heb de lessen altijd als heel fijn ervaren. Je wordt goed begeleid onder het rijden en het is ook altijd gezellig in de auto. De communicatie was ook altijd erg prettig.

  Heel erg bedankt voor alles!

 29. Hele fijne rijschool! Je wordt goed begeleid en als het allemaal wat moeizamer gaat wordt er gekeken naar een oplossing. Door de manier van instructie geven en het rustige karakter van Arian ben ik uiteindelijk in één keer geslaagd! Heel erg bedankt!

 30. Hele fijne rijkswapen gehad. Ron helpt je goed qua begeleiding, ook als je denk dat het niet lukt. Zeker een aanrader!
  Bedankt!

 31. Ik heb heel fijne en gezellige lessen gehad. Dat komt goed uit want ik hou niet van ongemakkelijke stiltes, gelukkig was hiervan geen sprake van tijdens de lessen. Ik kon altijd op mijn gemak rijden hierdoor! Ook de manier van “corrigeren” na fouten was erg prettig. Dit werd op en rustige en kalme manier verteld om later in de les op nieuw te proberen, hiervoor heeft Arian heel veel geduld.
  Arian bedankt voor alles! 😃

 32. Hele fijne rijschool, Ron is een duidelijke en professionele instructeur en ik had altijd zin in mijn rijlessen. Hij is ook altijd op tijd en plant de lessen ruim van te voren in. Door voldoende voorbereid het examen in te gaan ben ik in één keer geslaagd gelukkig.

  Ron bedankt!

 33. Ik heb de rijlessen als zeer leuk ervaren en er veel van geleerd. Hier door ben ik in een keer geslaagd!

  Arian bedankt.

 34. Ik heb de rijlessen als gezellig maar vooral informatief en zeer prettig ervaren. Ik ga nu met vol vertrouwen zelfstandig de weg op.

  Arian Bedankt!

 35. Ik heb de rijlessen altijd leuk en gezellig gevonden. Ik ging altijd met plezier lessen en heb er veel van opgestoken; ze leggen alles precies uit hoe het moet.
  Bedankt voor de fijne rijlessen!

 36. Ik heb de rijlessen zeer prettig ervaren. Ik stapte altijd met plezier in de auto en er was altijd wel iets om te praten. Alles werdt altijd rustig en duidelijk uitgelegd. Door deze goede gezellige en rustige lessen, ben ik in 1 keer weten te slagen. Ik zou deze rijschool zeer zeker aanraden. Bedankt voor alle fijne lessen!!!!

 37. Ik heb last gehad van aardig wat paniek aanvallen tijdens het rijden. Dit was best moeilijk om doorheen te komen. Met behulp van Arian zijn we er samen doorheen gekomen. We hebben alles rustig opgepakt en omdat hij zelf ook rustig is, kwam het allemaal goed. Ik ben rustig in een keer geslaagd! Ik wil hem heer er bedanken voor de fijne lessen! Groetjes

 38. De rijlessen van Ron en Arian Reugebrink heb ik erg goed ervaren. Ik heb bij Autorijschool Reugebrink veel leerzame en duidelijke lessen gehad waardoor ik in 1 keer ben geslaagd!

  Bedankt Ron en Arian!

 39. Ik heb mijn rijlessen als zeer prettig ervaren, er waren nooit stiltes we hadden altijd wel wat te kletsen! Toen ik begon was ik best zenuwachtig, maar dit heeft de rijinstructeur al gauw bij mij we genomen! Waardoor ik meer zelfverzekerd ben geworden, waardoor ik ook in 1 keer ben geslaagd! Alles werd zeer duidelijk en rustig uitgelegd!
  Ik zou deze rijschool zeer zeker aanraden!!
  Bedankt voor alles!

 40. Instructeur was altijd netjes op tijd en legde van elke situatie duidelijk uit wat de juiste manier van handelen zou zijn geweest, waarom en hoe dit verbeterd kan worden. Daarbij komt ook een grote dosis aan fantastisch goeie humor, erg grappig en gezellig. Echt een top rijschool!

 41. Ik heb elke les ervaren als top, de instructeur was serieus op het moment dat het moest en dat maakt het erg leerzaam en dat heeft ervoor gezorgd dat ook ik in 1x ben geslaagd, daarnaast was het ook nog gezellig! Ik ben blij dat ik bij reugebrink mijn lessen heb gevolgd en zal het zeker iedereen aanraden!

 42. Ik heb elke les als prettig ervaren, gezellig en vooral heel erg leerzaam. Deze rijschool zou ik ook zeker aan iedereen aanraden die gaat beginnen met lessen. Ik ben jullie dankbaar voor alles!!! Bedankt.

 43. Ik heb bij autorijschoolreugebrink een erg leerzame en prettige tijd gehad! Arian leert je met geduld, rust en enthousiasme alles over het autorijden. Ook wordt je tijdens de rijlessen alle tijd en ruimte gegeven om je persoonlijk te kunnen ontwikkelen en aan sommige eigenschappen te werken, denk hierbij bijvoorbeeld aan perfectionistisch zijn! Dankzij Arian heb ik geleerd hoe je daarmee omgaat tijdens het autorijden, waardoor ik in 1x ben geslaagd! 😉 Ik raad het zeker aan om rijlessen te volgen bij autorijschoolreugebrink!
  Bedankt voor alles!

 44. Ik heb de lessen altijd als super leerzaam en gezellig ervaren en ben vandaag daardoor in 1x geslaagd! Heel erg bedankt!

 45. Altijd super fijne en leuke lessen gehad. Daarom ook in 1 keer geslaagd!
  Heel erg bedankt!!

 46. Altijs super fijne en leuke lessen gehad. Daarom ook in 1 keer geslaagd!
  Heel erg bedankt!!

 47. Ik heb altijd super fijne en leuke lessen gehad! En inmiddels heel blij met mijn rijbewijs 😁

 48. Hatsikidee! In 1x geslaagd!
  De lessen waren altijd fijn en erg leerzaam.
  Wij hadden het ook altijd gezellig .
  Nu maar eens de weg onveilig maken😂😉
  Hardstikke bedankt!
  👊

 49. Super fijne lessen gehad bij Reugebrink. Met alle rust en geduld kunnen lessen. Het erg naar mijn zin gehad en super blij met mijn rijbewijs!

  Bedankt voor alles!

 50. Super bedankt voor de fijne rijlessen! Ik heb de rust en het geduld als erg prettig ervaren en had mij geen beter kunnen voorstellen! Hierdoor uiteraard in een keer mijn rijbewijs gehaald 😉
  Bedankt!!

 51. Vandaag geslaagd voor mijn praktijkexamen, ik ben heel blij dat ik Reugebrink heb gekozen voor de rijlessen.
  ik vond het heel prettig om bij Arian in de auto te zitten. Hele fijne en rustige uitleg gekregen.

  Bedankt!!

 52. Ik heb het erg naar mijn zin gehad. De uitleg was altijd rustig en duidelijk, hierdoor ben ik in 1 keer geslaagd.

  Bedankt Arian!

 53. Ik ben vandaag geslaagd voor mijn praktijk, in 1 keer! Mede dankzij Ron. Ik ben echt super blij dat ik er voor gekozen heb om bij Ron te gaan rijden. Elke les was heel gezellig en hij legt alles heel fijn uit op jouw tempo. Zeker een aanrader. Heel erg bedankt Autorijschool Reugebrink!!

 54. Vanaf het begin heb in altijd met veel plezier de rijlessen gevolgd bij Ron! Elke keer was het weer een gezellige en leuke les 🙂 Ik ben in één keer geslaagd, maar dat was mij niet gelukt zonder de leerzame en juiste uitleg. Heel erg bedankt voor de leuke lessen!

  P.S. Als je rijlessen wil, dan raad ik Autorijschool Reugenbrink zeker aan!

 55. Bij Arian leste ik altijd met veel plezier! Alles werd me duidelijk uitgelegd en wanneer iets niet lukte kreeg ik de juiste ondersteuning. Daardoor meteen geslaagd 🙂

 56. Ik ben erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om te gaan lessen bij Autorijschool Reugebrink.
  Het waren altijd erg gezellige en enorm leerzame lessen!
  En wel in 1 x geslaagd!
  Daarom raad ik iedereen Autorijsschool Reugebrink aan!
  Arian, hartelijk bedankt voor de fijne lessen!

 57. Ik heb altijd hele leuke en goede rijlessen gehad van Arian. De lessen waren enorm leerzaam en ik ben dan ook in één keer geslaagd!

 58. In één keer je praktijkexamen halen doe je bij autorijschool Reugebrink! Arian heeft vanaf het begin mij op mijn gemak laten voelen in de auto door een gezellig praatje te maken, maar ook bijzondere verrichtingen te blijven herhalen en telkens nieuwe ervaring op te doen bij verschillende routes.

  Bedankt voor alles, ik had bij geen andere rijschool willen lessen!

 59. Ik heb gelest bij Ron. Hij legde altijd alles duidelijk en rustig uit, en er was altijd een ontspannen en gezellige sfeer. Door hem in 1 keer geslaagd!

 60. Altijd super gezellige en leerzame rijlessen gehad bij Arian.
  Rustige en duidelijke uitleg.
  veel geleerd en in 1x geslaagd!

  Bedankt Arian!

 61. Erg fijne lessen gehad bij Arian. Ik heb veel geleerd, goede uitleg en altijd erg gezellig! In 1 keer geslaagd!

 62. hele fijne rijlessen gehad van Arian! hij nam altijd rustig de tijd om alles uit te leggen, hierdoor ben ik in 1x geslaagd!!
  ik zou zo opnieuw voor jullie kiezen!

 63. Ik heb altijd fijne rijlessen gehad bij Ron. Erg leerzaam en je krijgt rustige duidelijke uitleg. Ik raad iedereen deze rijschool aan !
  Bedankt voor de fijne rijlessen.

 64. Ik heb hele leerzame, leuke en ook zeker gezellige rijlessen gehad bij Ron! Duidelijke uitleg en goed aanpakken waar nodig is, hierdoor in 1x geslaagd. Heel erg bedankt!

 65. Altijd erg naar mijn zin gehad. En in 1 keer geslaagd! Het was heel fijn lessen, goede uitleg en gezellig. Ook fijn was de flexibiliteit

  Zeker een aanrader! dankjewel Ron!

 66. Gezellige en leerzame lessen gehad bij Ron en ook in 1x geslaagd! Ik raad iedereen deze rijschool aan!

 67. Hele goeie rijlessen gehad, fijn en rustig in de auto. In één keer geslaagd! Heel erg bedankt!

 68. De rijlessen zijn hier leuk en je leert er veel van.

  Bedankt voor de leuke rijlessen!!

 69. Wat was het leuk en gezellig bij Ron in de auto. Alles werd altijd rustig en zorgvuldig uitgelegd. Ron nam heel goed de tijd voor mij.
  Heel erg bedankt voor alle leuke leerzame rijlessen! Ik zou bij geen andere rijschool hebben willen lessen!

 70. Elke week weer naar uitgekeken om bij Arian in de auto te stappen. Veel aandacht voor zijn leerlingen met tussendoor wat grapjes, maakt de sfeer in de auto erg fijn.
  Hartelijk dank! Ik zou als ik opnieuw zou moeten kiezen weer voor Autorijschool Reugebrink kiezen!

 71. Ik ben heel blij dat ik heb gekozen voor autorijschool Reugebrink! Altijd hele leerzame en gezellige lessen gehad bij Ron. Heel erg bedankt voor alle duidelijke uitleg en goede hulp!

  Ik zou zo opnieuw kiezen voor jullie!

 72. Zeer goede rijschool,
  In 1x geslaagd👍🏻

  Ron bedankt voor de zeer leuke rijlessen
  En zeker een aanrader voor jongeren die nog moeten lessen😃

 73. Ik ben afgelopen week in 1x geslaagd door de goede rijlessen van Arian. Nogmaals bedankt voor alles!

 74. Super rijschool, in 1 keer geslaagd door Ariam. Heel veel aandacht voor de leerling om hem/haar zo goed mogelijk te laten rijden. Leuke en leerzame tijd gehad bedankt! 😁

 75. Altijd leuke & leerzame lessen gehad! Met dank aan Ron in één keer geslaagd, bedankt voor alles! ☺️

 76. Super rijschool! Erg fijn mee gelest en ze hebben ook alle aandacht voor je als leerling

 77. Ik heb altijd hele leuke en leerzame lessen gehad met Arian. Naast dat je auto leert rijden en veilig de weg op te gaan, heb ik ook de gezelligheid ervaren die bij de lessen hoort. De uitleg is duidelijk en wordt rustig verwoord waardoor je vertrouwen in jezelf tijdens het rijden opbouwt.
  Zin om in mijn eentje de weg op te gaan!

  Heel erg bedankt voor de lessen Arian 🙂

 78. Super fijne en leerzame lessen altijd gehad met Arian. Heel erg bedankt voor de lessen en de gezelligheid!

 79. Super goede rijschool!

  Lessen bij Reugebrink is super fijn. Na lessen gevolgd te hebben bij Ron heb ik vandaag mijn rijbewijs gehaald. Tijdens de lessen kan je gezellig met hem kletsen en hij legt alles super duidelijk en rustig uit. Hij was altijd ruim op tijd en super flexibel. Hartstikke bedankt voor de lessen en de gezelligheid, ik heb het altijd super naar mijn zin gehad!

 80. Met dank aan Ron vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn auto rijbewijs! Ron was altijd ruim op tijd bij me en legde alles in een rustig tempo uit. Ook was hij super flexibel, als er iets tussen kwam was het geen probleem om de les een paar dagen te verzetten.
  Dankjewel Ron voor de gezellige lessen en de fijne begeleiding.

 81. Vandaag in 1 keer geslaagd voor mn autorijbewijs. Dankzij de goede en gezellige lessen van Ron. Altijd op tijd aanwezig en altijd duidelijke uitleg over alles.

  Zeker aan te raden deze rijschool.

  Ron, hartstikke bedankt!

 82. Autorijschoolreugebrink is een erg fijne rijschool. Ik ben voor het theorie en rijexamen in 1 keer geslaagd. Het theorie examen was makkelijk te maken omdat je toegang krijgt tot Itheorie, een erg fijne applicatie om theorie te leren. Arian geeft fijne uitleg die hij zo persoonlijk mogelijk brengt zodat je op je eigen manier zo veilig mogelijk leert rijden. Verder was hij altijd optijd en wist ik altijd waar ik aan toe was.

  Arian bedankt voor de gezellige en leerzame tijd!

 83. Dankzij alle leerzame en gezellige lessen, heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Ik stapte elke keer met plezier in de auto. Echt een aanrader!
  Ron, heel erg bedankt!!

 84. Top ervaring gehad. Het was altijd een leuke sfeer in de auto en gewoon lekker normaal.
  Ron, hartelijk bedankt!

 85. hele goede en fijne ervaring gehad bij ron in de auto, rustige uitleg, gezelligheid in de auto, goed vertrouwen opbouwen tijdens de lessen. zeker een aanrader voor andere mensen om hier te lessen. ron bedankt voor de goede zorgen en de fijne lessen

  gr wesley wasseveld

 86. Dankzij de leerzame rijlessen van Ron heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald! Elke rijles stapte ik weer met plezier in de auto. Ron, bedankt voor het vertrouwen en de gezellige lessen

 87. Ik, Hidde Helmhout heb een top ervaring gehad bij rijschool Reugenbrink. Niet alleen in de manier van lesgeven maar ook de omgang met Ron vond ik erg prettig. Ron was altijd 5 minuten voor de afgesproken tijd bij mijn huis wat ook fijn was. Ik wil rijschool Reugenbrink erg bedanken voor de super leuke en leerzame tijd die ik heb gehad.

 88. Altijd met plezier de rijlessen gevolgd. De lessen worden in een fijn tempo opgebouwd en door de goede begeleiding in 1x geslaagd. Een hele fijne rijschool. Hartstikke bedankt voor alles!

 89. Heb mijn rijbewijs gehaald door leerzame lessen die goed op je zijn afgestemd, een hele goede rijschool! Een echte aanrader! Bedankt Arian!!

 90. Altijd super leuke en leerzame lessen gehad bij Arian. In één keer geslaagd, dus zeker een aanrander! Bedankt voor alles☺️

 91. Met veel plezier mijn rijlessen gevolgd. Zijn positief en hebben het beste met je voor. In 1x geslaagd bij Ron, bedankt voor de leerzame lessen!

 92. Altijd met heel veel plezier gelest. Met dan aan Arian in 1x geslaagd! 🙂

 93. Het waren super leuke lessen! Ik ging altijd met plezier naar de lessen toe! Nog gewed om een speciaal biertje en daar heeft Ron van genoten. In 1x geslaagd.!

 94. Ik heb altijd met veel plezier les gehad. Uiteindelijk in 1 keer geslaagd!! Bedankt Arian voor de leerzame lessen!

 95. Altijd met veel plezier gereden. Flexibel, gezellig en kwaliteit lessen. Een echte aanrader dus!

 96. Rijbewijs in 1 x gehaald
  Arian bedankt voor je leuke en leerzame lessen!

 97. Altijd met veel plezier naar de lessen gegaan, het was altijd gezellig in de auto. Zeker aan te raden 😉

 98. Elke week was het weer een feestje! Met dank aan Arian heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald! dankjewel 🙂

 99. Elke week stapte ik met plezier bij Ron de auto in maar ik ben blij dat ik nu ook alleen de weg op kan! Ron bedankt voor de gezellige en leerzame lessen!

 100. Dankjewel Ron voor alle leerzame lessen, altijd super gezellig en in een keer geslaagd!

 101. Super fijne rijschool! In 1 x geslaagd. Goede communicatie en erg flexibel. Ontzettend bedankt voor de goede hulp, gezellige tijd en het vertrouwen!

 102. In 1x geslaagd. Ik heb het altijd naar mijn zin gehad bij Arian in de auto. Erg leerzame lessen!

  Bedankt Arian!

 103. In 1x geslaagd! Dankzij Ron!
  Een super fijne en leerzame rijschool!! 😊

  Bedankt Ron!

 104. Wat zijn jullie onzettend goed in jullie vak!
  Alles in één keer gehaald.
  Het was altijd super gezellig.
  Bedankt!!

 105. In 1x mijn rijbewijs gehaald dankzij de leuke en leerzame rijlessen met altijd wel iets om te lachen. Dankjewel Arjan!

 106. Rijbewijs in 1x gehaald, bedankt voor de leerzame en gezellige lessen Ron!

 107. Bedankt voor de leuke en leerzame lessen! Mijn rijbewijs is binnen!

 108. Beste rijschool van Gelderland !
  Dankzij hun heb ik mijn Rijbewijs gehaald ! 🥳🥳

 109. Heel erg leuke lessen gehad bij Arian! Gezellig en heel leerzaam. In 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Ontzettend bedankt voor de lessen en het vertrouwen in de auto Arian!

 110. Heel erg leerzame lessen gehad en in één keer geslaagd. Daarnaast was het altijd gezellig in de auto.

  Bedankt Arian!

 111. Met dank aan arian in 1 keer geslaagd fijne lessen en goed vertrouwen bedankt autorijschool Reugenbrink. !!!

 112. Ik keek er elke week weer naar uit om naar Arian in de auto te zitten. Wat een leerzame en leuke lessen. In een keer mijn rijbewijs halen heb ik te danken aan rijschool Reugebrink.
  Bedankt!

 113. Bedankt voor de goede en fijne lessen en het geduld en vertrouwen die je in me had! Dankzij Arian heb ik mijn rijbewijs in één keer in de pocket!🥳

  Heel erg bedankt Arian!🚙💨

 114. Geweldige rijschool, heel veel geleerd door de lessen van Ron en in het algemeen een fantastische ervaring gehad en dan ook nog eens in een keer geslaagd!

  Zeker een aanrader!!

 115. Hier kan je zeker terecht voor erg fijne, leerzame en gezellige rijlessen! Dankzij Arian ben ik in 1 keer geslaagd! Je krijgt veel vertrouwen in het autorijden en je wordt perfect voorbereid op je examen!

 116. Helemaal top! Arian is een echte mensen kenner, en weet daardoor goed hoe hij de les met je moet aanpakken. Hierdoor heb ik mij altijd op mijn gemak gevoeld! Hij geeft goede instructies en tips. En het is ook nog is gezellig!!

  Bedankt Arian!

 117. Absoluut een fijne rijschool! Iedere week met plezier gereden😊. Tijdens de rijlessen veel geleerd en gedaan, dit geeft mij een vertrouwd gevoel.

  Aanrader voor iedereen, examen in 1 keer gehaald!

  Ron, bedankt voor alle energie, gezelligheid en de leerzame lessen!

 118. In 1 keer geslaagd door de leerzame en altijd gezellige lessen. Top rijschool!!

  Bedankt Ron!

 119. Leerzame lessen, oog voor de leerling, flexibiliteit, deskundigheid, vertrouwen, veiligheid en persoonlijke aandacht: dankzij Arian ga ik na een fijne, leerzame tijd in de lesauto vol vertrouwen zélf de weg op. Bedankt!

 120. Altijd gezellig en goede rijlessen gehad en op een leuke manier naar mijn rijbewijs toe gewerkt.

  Bedankt Arian!

 121. Inmiddels alweer twee jaar geleden dat ik mijn rijbewijs gehaald.

  Arian, goeie rij-instructeur, stelt je op je gemak.

 122. Door de gezellige maar vooral leerzame lessen in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader om je rijbewijs hier te halen.

  Ontzettend bedankt Arian!

 123. In 1 keer geslaagd door de altijd gezellige en vooral leerzame lessen. Top rijschool!!

  Bedankt voor alles Ron.

 124. Dankzij Ron in een keer mijn examen gehaald! Als je op zoek bent naar iemand met wie je super gezellig maar wel effectief je rijbewijs kan halen ben je hier aan het juiste adres 🙂

 125. Met een fijn tempo gezorgd voor een goede basis! De nodige tips, veel vertrouwen & gezelligheid. Ik ben dan ook de eerste keer geslaagd.

  Heel erg bedankt Arian voor alle lessen!

 126. Hele fijne manier van les geven, en ook altijd gezellig. Ook veel hulp en tips gekregen voor mensen met autisme, zeker een aanrader!

 127. Ontzettend blij met de rijlessen van Reugebrink! Heel erg gezellig, en in 1 keer geslaagd. Zeker een aanrader. 🌞

 128. Ron, heel erg bedankt voor de gezellige en leerzame lessen!
  Zeker een aanrader!

 129. Dankzij de super leuke en leerzame lessen van Arian ben ik in 1 keer geslaagd!! Heel erg bedankt 😁

 130. Fijne rijschool met leerzame lessen! Dankzij Ron m’n rijbewijs in 1 keer gehaald.

 131. Super bedankt voor alle leerzame lessen, dankzij Ron mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!

 132. Ron, bedank voor de leuke en gezellige rijlessen, zeker een aanrader!!!

 133. Ron, het waren leuke rijlessen met jou in de auto, dat is nu helaas voorbij want ik heb door jou het examen in 1x gehaald! Je geeft goede en duidelijke tips, je geeft ook aan wanneer iets goed is gegaan.

 134. Ron, bedankt voor de gezellige en leerzame lessen en het vertrouwen dat je in mij had! Echt een aanrader!

 135. Heel erg leuke lessen gehad met Ron, ik ben vertrouwd mijn examen ingegaan! Heb hem dan ook in 1 keer gehaald 🙂
  Bedankt!

 136. Geweldige lessen gehad bij deze rijschool en in 1 keer geslaagd voor praktijk

  Heel erg bedankt Arian voor fijne rijlessen en alles wat ik van u heb kunnen leren

 137. Super leuke lessen gehad, veel geleerd en in 1x geslaagd! Bedankt voor alles Arian!

 138. Ron bedankt voor de leuke en leerzame lessen. In een keer geslaagd !
  Succes in de toekomst!

  Lars Kleverwal

 139. Met veel plezier hebben wij allebei tegelijk rijles gehad bij Ron. Hele leerzame en gezellige lessen gehad! Met als eindresultaat allebei ons rijbewijs in 1 keer gehaald. Bedankt!

 140. Bedankt Arian voor de leuke en leerzame lessen!
  Zeker een aanrader.

 141. Bedankt voor de leuke, gezellige en vooral leerzame lessen! Geweldige rijschool!

 142. Leuke en leerzame rijschool!
  In 1x mijn rijbewijs gehaald dankzij Arian! Dankjewel Arian voor alle gezellige en leerzame lessen! 😁👍

 143. Met dank aan Arian vandaag in 1 x mijn rijbewijs gehaald!!

  Arian, bedankt voor de duidelijke, leerzame en gezellige lessen!

 144. Arian,

  bedankt voor de leerzame en leuke lessen. Een leuke rijschool en zeker een aanrader voor iedereen!

 145. Arian, bedankt voor alle leerzame en gezellige lessen. We hadden altijd wel weer een onderwerp om over te praten ;).

  Tot ziens en veel succes in de toekomst!

  Groetjes Gijs.

 146. Zojuist in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ron, ontzettend bedankt voor de leerzame en vooral leuke lessen. Ik ga onze gesprekken over politiek en Thierry Baudet nooit vergeten.
  Veel succes met alles wat je tegemoet komt!

  Luuk van Glabbeek

 147. De eerste veilige en zelfstandige kilometers zitten erop! Dat allemaal dankzij de fijne en rustige lessen van Arian. Heel erg bedankt voor de hulp! 👍🏻

 148. Oma en Opa van Ruben de Gans.

  Arian dank zij jou goede lessen is onze kleinzoon in een keer geslaagd,TOP.
  en vandaag met trots in onze Audi gereden.
  Dit is voor ons ook genieten,Bedankt

 149. Heel erg bedankt Arian voor de goede en leuke lessen. Dankzij de goede lessen en jouw geduld met mij heb ik mijn rijbewijs in één keer kunnen halen!

 150. Ron, hartstikke bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen

 151. Na 2 jaar en 150dkm verder wil ik een recente geven. De tips van Arjan gebruik ik nog dagelijks, hij heeft mij uitstekend leren rijden! Dankzij Arjan heb ik zo goed leren rijden! Bedankt voor de goede lessen!

 152. Heel erg bedankt voor de gezellige en leerzame rijlessen. Echt een aanrader!!

 153. Ron, heel erg bedankt voor de leerzame lessen en vooral gezellige lessen!

 154. Bedankt voor alle leerzame en gezellige lessen Arian!
  Hele fijne manier van lessen. Er zit een structuur in: stap voor stap, niet alles tegelijkertijd.
  Een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen!

 155. Hele fijne en leuke rijschool. Heel erg bedankt voor de leerzame lessen Ron!

 156. Leuke en leerzame lessen gehad met Ron. Echt een fijne rijschool.

 157. Arian, bedankt voor alle goede lessen. Goede uitleg en gezellig in de auto!

 158. Arian bedankt voor alle leerzame en gezellige lessen! Ik werd tijdens de rijlessen enorm op mijn gemak gesteld en vond het super fijn dat je in iedere situatie rustig bleef. Ik vond het daarnaast erg gezellig tijdens de lessen! Deze rijschool is een echte aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs nog wilt halen!

 159. In 1x mijn rijbewijs gehaald. Bedank voor de gezellige lessen Arian. Ook dank voor de uitleg
  Veel succes nog👍🏽

 160. Arian,

  Ontzettend bedankt voor de fijne en leerzame lessen!
  Jij laat zien dat het ook anders kan en dat heeft mij een hoop rust gegeven tijdens de lessen!

 161. Goede rijinstructeur veel geleerd en genoten van de lessen!

 162. Yes!! Rijbewijs gehaald!
  Bedankt voor alle duidelijke en fijne lessen,
  Jullie zijn een echte aanrader!
  Heel fijn hoe Ron met mijn onzekerheid is omgegaan en me overal goed in begeleid heeft. Bedankt

 163. Vandaag heb ik ook mijn rijbewijs mogen behalen.
  Arjan, bedankt voor de gezellige tijd en de leerzame lessen!

 164. Vandaag in 1 keer geslaagd! Bedankt voor de leerzame en vooral gezellige lessen Ron!

 165. Yess ben in 1 keer geslaagd! Arian, bedankt voor de leerzame lessen!

 166. Bedankt voor de ontzettend gezellige en leerzmame lessen Ron. Geweldige rijschool. Rijbewijs is eindelijk binnen!

 167. Arian, hartstikke bedankt voor de gezellige, maar vooral leerzame lessen.

 168. Ron, heel erg bedankt voor de leuke en zeer leerzame lessen. Alles was goed en professioneel geregeld. Bedankt

 169. Het ging niet zonder slag of stoot maar door Ron heb ik toch mijn rijbewijs binnen! Dankjewel Ron

 170. Super leuke rijschool! Heb veel geleerd, alles wordt heel duidelijk en rustig uitgelegd. Een hele leuke ervaring, dank je wel Arian!

 171. Een erg fijne en leerzame rijschool die rekening houdt met hoe je bent als persoon en je er goed in kan begeleiden. Ik heb ontzettend veel geleerd.
  Heel erg bedankt Arian!

 172. De lessen waren erg leerzaam en gezellig.
  Mijn rijinstructeur was ook erg geduldig ( ik sloeg nog wel is rechtaf terwijl ik linksaf moest😅) Bedankt Ron voor de gezellige lessen!

 173. Hele fijne en leerzame lessen gehad!! Voelde me altijd goed op mijn gemak en hoefde niet zenuwachtig te zijn. Ron bedankt voor deze leuke lessen!!

 174. Complimenten voor rijschool Reugebrink!
  Arian, bedankt voor de leerzame en zeker ook gezellige lessen!

 175. Als ik terug denk aan mijn tijd bij deze rijschool, denk ik alleen maar aan goede ervaringen. De lessen waar leerzaam, maar ik heb ook goede gesprekken in de auto kunnen hebben. Ook nam Arian een oprechte houding aan en hij stond open voor feedback. Alles samengevat, ik heb een mooie tijd gehad! Arian, bedankt.

 176. In 1x mijn rijbewijs gehaald, na leerzame, maar ook zeker gezellige lessen.
  Bedankt Arian!

 177. Mooi in 1x mijn rijbewijs gehaald. Vanaf het begin was het duidelijk waar je aan moest werken. Altijd met plezier rijles gehad.

 178. Heel erg blij dat ik in 1x mijn rijbewijs heb kunnen halen dankzij de geweldige lessen bij autorijschool Reugebrink. Arian, bedankt!

 179. Arjan, heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen. Alles is goed, duidelijk en rustig uitgelegd, waardoor ik met veel plezier mijn rijbewijs heb gehaald.

 180. Afgelopen periode met veel plezier mogen lessen bij Arian.
  Het rijden wordt stap voor stap opgebouwd waardoor je elke week wat nieuws leert en je het rijden goed onder controle krijgt.
  De sfeer in de auto is altijd top geweest, ik kan met plezier terugkijken op de duidelijke en rustige manier van uitleggen (en natuurlijk ook de gezelligheid in de auto).
  Aanrader als je op zoekt bent naar een professionele rijschool met persoonlijke aandacht!

 181. Echt een aanrader! Goede begeleiding, duidelijke uitleg, tips en adviezen. Daardoor heb ik in 1 keer mijn rijbewijs behaald!

  Bedankt Arjan!

 182. Erg veel geleerd van Arian, en altijd erg fijne, duidelijke en professionele lessen gehad. Mede daardoor mijn rijbewijs in 1x gehaald, bedankt!

 183. Heel erg bedankt voor de vele leerzame en gezellige lessen Ron! Jouw goede lessen hebben er toch maar voor gezorgd dat ik m’n rijbewijs in één keer heb gehaald!

 184. Hele leuke en leerzame lessen gehad bij Arian! Hij was altijd erg geduldig en duidelijk, en ook nooit chagrijnig! Ging er met plezier heen en het was ook altijd gezellig! Arian bedankt voor de lessen en het vertrouwen dat je in me had!

 185. Vanmorgen mijn rijbewijs in 1x gehaald.
  Bedankt voor alle leerzame maar ook zeker gezellige lessen Ron!

 186. Door de rijlessen van Arian heb ik mijn examen in één keer gehaald! De lessen zijn altijd leerzaam, duidelijk en Arian legt alles heel rustig en goed uit. Bij deze rijschool nemen ze echt de tijd voor je en dat betaalt zich bij het examen zeker uit!

 187. Stressvrij en in één keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de leerzame, geduldige, maar ook gezellige lessen van Arian! Zelf de weg op gaan voelde meteen vertrouwd na het halen van mijn rijbewijs. Bedankt!

 188. Bedankt voor alle top lessen en het geduld Arian! Het was heel gezellig en leerzaam!

 189. Veel geleerd van onze beste man Arian. Gezellige en leerzame lessen! Altijd met veel plezier rondgereden en een top ervaring meegemaakt.
  Kortom een mooie en fijne rijschool !

  Bedankt voor alle lessen Arian!!??

 190. Veel geleerd van onze beste man Arian. Gezellige en leerzame lessen! Altijd met veel plezier rondgereden en een top ervaring meegemaakt.
  Kortom een mooie en fijne rijschool !

  Bedankt voor alle lessen Arian!!??

 191. Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!

  Dankzij Autorijschool Reugenbrink was ik meer dan 100% klaar voor mijn examen. In de lessen wordt goed de tijd voor je genomen en elk (examen) onderdeel word nadrukkelijk behandelt. De lessen zijn gezellig en super leerzaam!

  Ik ging altijd met plezier samen met Arian op pad. Autorijschool Reugenbrink heeft ook onder de examinatoren van het CBR ook een goede naam. Ik kon vandaag, tijdens mijn examen, het onderdeel “binnen en buiten de auto” overslaan. Dit komt alleen maar door de ontzettende goede naam van Rijschool Reugenbrink!

  Arian, bedankt voor de leuke tijd

 192. Hele fijne, gezellige en leerzame lessen gehad bij Arian! Arian heeft veel geduld en is hartstikke gezellig. Bedankt voor alles Arian!!

 193. Ook ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! Met een top weertje, mogen afrijden in het mooie Deventer. ?

  Bedankt voor de leuke, gezellige en leerzame lessen Arian!

  Heel veel succes en groetjes??‍♀️?

 194. SUPER leuke leerzame rijschool. Vandaag in 1x geslaagd. Er werd fijn mee gedacht in het plannen ook werd er makkelijk gecommuniceerd. De tussentijdse examen vond ik erg prettig. Zo zie je alvast hoe het examen er uit gaat zien en weet je waar je nog aan moet werken. Ook kun je vrijstelling krijgen voor je bijzondere verrichtingen.
  Kortom een fijne rijschool!!

  Arian Bedankt!

 195. Vandaag in 1 keer geslaagd!!! Bedankt voor de leerzame en gezellige lessen Ron!

 196. Arian, bedankt voor de goede en fijne rijlessen. Zeker in het begin de fijne afwisseling van de theorie toepassen in de praktijk met een heldere uitleg. Alle verrichtingen worden duidelijk uitgelegd en geoefend met veel geduld en er is de ruimte om fouten te maken. Duidelijk en streng als het nodig is, maar ik heb vooral ontspannen lessen gehad, met de ruimte om steeds beter en veiliger te leren rijden. Daarnaast helder en transparant in de communicatie en planning. Vandaag in één keer geslaagd en ik ga, dankzij jullie, met vertrouwen de weg op! Heel erg bedankt!

 197. Superrijschool op alle vlakken! Communicatie, planning, meedenkend, alles is in orde. Ook de lessen waren altijd goed verzorgd en voorbereid, waardoor ik elke les weer wat nieuws geleerd heb en beter ben gaan rijden. Daarom heb ik vandaag mijn rijbewijs gehaald!

  Arian heel erg bedankt voor de gezellige leerzame lessen!

 198. Hele fijne lessen gehad. Duidelijke uitleg en er is veel geduld. Dankjewel Ron

 199. Erg fijne rijschool! Leuke ervaringen mee gehad en bij de tweede keer mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader en aardige maar professionele rijinstructeuren 🙂 Dankjewel Ron!

 200. Ondanks een tijdelijke pauze van bijna 8 maanden, toch mijn rijbewijs weten te halen! Door de rustige, kalme en duidelijke lessen heb ook ik nu eindelijk mijn rijbewijs. Arian en Ron, onwijs bedankt voor alles!

 201. Alles goed kunnen leren, en het was altijd gezellig in de auto. Bedankt Ron voor de leuke en gezellige lessen!

 202. Top ervaring gehad, je krijgt de tijd om alles rustig te leren, als je iets nog een keer wil weten is Arian altijd bereid het je uit te leggen. Ik ben in een keer geslaagd en daar kan ik naast mezelf natuurlijk niemand anders dan Rijschool Reugenbrink (Arian) voor bedanken.

 203. Vandaag in 1x geslaag, Arian geeft goede uitleg en heeft lassie voor zijn vak. Arian bedankt voor de fijne lessen

 204. Heel erg bedankt voor de lessen Arian. Legt goed uit, met veel plezier voor zijn vak! Heb een leuke tijd gehad. We komen elkaar vast nog wel eens tegen in de auto. Zeker een aanrader.

 205. Bedankt Arian voor alle leerzame en fijne lessen, dat ik het in 1x gehaald heb!!

 206. Bedankt Autorijschool Reugebrink voor de leuke, gezellige en leerzame lessen. In 1x geslaagd!

 207. Veel leuke, gezellige en zeer leerzame lessen gehad. Zeker een rijschool om aan te raden! Bedankt Arian!

 208. Arian bedankt voor de fijne rijlessen die je myrthe hebt gegeven.
  Super rijschool.

 209. Een zeer goede rijschool. Instructeur heeft veel plezier in zijn werk, veel geduld en natuurlijk veel gezelligheid :). Bedankt Ron voor alle leuke lessen!!!

 210. Erg tevreden met Autorijschool Reugebrink. Bedankt Ron voor de hulp en begeleiding tijdens de lessen en natuurlijk jouw enthousiasme en passie voor het vak!

 211. Hele fijne lessen gehad. Met veel geduld ben ik begeleid en ik voelde me vanaf het begin gelijk op mijn gemak, ook als je stress hebt word je al snel gerust gesteld. Door deze rijschool in 1 x mijn rijbewijs gehaald. Een aanrader 🙂

 212. Heel erg bedankt voor de goede lessen, Arian! Met veel plezier mijn rijbewijs gehaald!

 213. Met veel plezier mijn rijbewijs bij deze rijschool gehaald. Heel erg bedankt Ron voor de leuke en leerzame lessen!

 214. Bij autorijschool reugebrink zit je niet alleen op Vakkennis maar ook op sociaal vlak goed. Erg goede ervaring gehad! Ik zou het zeker aanbevelen.

 215. Arian, bedankt voor de fijne en leerzame lessen. Ik heb met veel plezier de rijlessen gevolgd.

 216. Bedankt arian voor de super fijne lessen! Ik heb met veel plezier mijn rijbewijs gehaald!

 217. Bedankt Ron voor de fijne rijlessen en het vertrouwen die je mij hebt gegeven. Alles was goed geregeld en bedankt voor de flexibiliteit.

 218. Bedankt Arian voor de leuke, gezellige en leerzame rijlessen!

 219. Gisteren mijn rijbewijs gehaald en ik ben achteraf erg blij dat ik hiervoor Reugebrink heb gekozen. Arian geeft les met rust, professionaliteit, scherpte en gezelligheid. Bedankt!

 220. Rijbewijs is binnen! Bedankt Arian voor het geduld en de leerzame en gezellige kilometers!

 221. Een heel fijne, gezellige en leerzame rijschool. Ik voelde me erg op mijn gemak. Bedankt Arian voor alles!

 222. Hele gezellige en leerzame rijlessen gehad met goed resultaat! Bedankt Arian!

 223. Bedankt voor de gezellige en vertrouwde rijlessen Arian! Zeker een aanrader als je persoonlijkheid en kwaliteit belangrijk vindt!

 224. Super rijschool! Kennen hun leerlingen echt en weten je op je gemak te stellen. Ontzettend bedankt voor de lessen en voor het vertrouwen Arian!

 225. Bedankt Ron voor goede, leerzame rijlessen en het in een keer halen van mijn rijbewijs. Een echte aanrader!

 226. Met veel geduld, enthousiasme en aandacht ben ik afgelopen jaar geholpen door deze autorijschool. Ik voelde me op mijn gemak en ik voelde me gekend. Dat was voor mij heel belangrijk. Hierdoor heb ik vandaag mijn rijbewijs gehaald, waar ik super dankbaar voor ben!! 🙂
  Kortom; het is een echte aanrader!

 227. Arian bedankt voor het opleiden en begeleiden van Inez, jullie geloven in jullie leerlingen! Een instructeur dat de titel “faalangst instructeur” echt verdient!

 228. Arian, ontzettend bedankt voor de ontzettend leuke leerzame lessen! Zag er heel erg tegen op om na 7 jaar weer te beginnen met rijlessen maar heb er absoluut geen spijt van! Super relaxte sfeer in de auto, veel gelachen maar soms ook streng op z’n tijd. Misschien zal ik het zelfs nog wel missen die rijlessen? groetjes rosita

 229. Bedankt voor de gezellige en leerzame lessen. En niet te vergeten het blijvende vertrouwen!

 230. Een relaxte sfeer in de auto en ze nemen de tijd voor je als je het goed wil leren is rijschool Reugebrink zeker een aanrader
  Heel erg bedankt Arjan.

 231. Op het begin bang om in de auto te rijden maar naar een aantal lessen was die angst totaal verdwenen! Een hele fijne, relaxte en gezellige sfeer tijdens het auto rijden. Echt een aanrader! Bedankt Ron!

 232. Heb na veel zenuwen, mijn examen toch relaxed in een keer kunnen halen. Met heel veel dank aan Ron voor de leuke rijlessen, heb constant veel plezier gehad om achter het stuur te zitten en veel geleerd.

 233. Dankzij de goede en leuke lessen heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!

 234. Uitstekende gezellige en leerzame lessen. Met plezier mijn rijbewijs bij jullie gehaald!
  Bedankt

 235. Dankjewel voor de goede hulp bij het in een keer halen van mijn rijexamen! De lessen waren goed, duidelijk en gezellig. Ron dankjewel!

 236. Arian, heel erg bedankt voor de leerzame lessen & de gezelligheid in de auto.
  Zeker een aanrader.

 237. Met veel plezier les gehad van Arian. De lessen waren gestructureerd en een zeer goede voorbereiding op het examen. Bedankt!

 238. Ook ik heb mijn rijbewijs binnen! Dit mede door de fijne en professionele lessen van Arian.

 239. Bedankt voor de gezellige en leerzame lessen, Ron!!
  Kortom een super-rijschool!
  Een echte aanrader! 😀

 240. Heel erg bedankt voor de leuke goede en leerzame lessen! Mijn rijbewijs is binnen door een top rijschool!

 241. Hele goede leuke en leerzame lessen gehad bij Arian! Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame tijd!

 242. Fantastische ervaring gehad met deze rijschool. Zowel goede lessen als ondersteuning bij faalangst. Aanrader voor iedereen! 5/5 sterren jullie kant op.

 243. Bedankt voor je leuke en leerzame lessen Arian! Ik heb het als zeer positief ervaren, aanrader voor iedereen 🙂

 244. Ron, bedankt voor de leuke, gezellige en leerzame rijlessen!!
  Een echte aanrader voor iedereen!
  Ik kan nu genieten van mijn rijbewijs!!

 245. Bedankt voor de enorm leerzame en gezellige lessen Arian! Ondanks mijn lange pauze tussendoor toch het rijden weer snel op kunnen pakken. Met veel vertrouwen ga ik nu zelf de weg op!

 246. Goede, leerzame rijlessen en ook altijd heel gezellig. Echt een aanrader! Bedankt voor de lessen Ron!

 247. Ontzettend leuke en leerzame lessen gehad bij autorijschool Reugebrink. Bedankt Ron!

 248. Een erg goede en leerzame rijschool.
  Ondanks mijn enorme faalangst bleef Arian altijd positief en had vertrouwen in mijn kunnen.
  Bedankt voor alle rijlessen! Ik kan nu genieten van mijn rijbewijs!

 249. Super leuke & leerzame rijlessen!! Bedankt Autorijschool Reugebrink!

 250. Een leerzame rijschool met veel gezelligheid in de auto! Met plezier mijn rijbewijs gehaald met Arian naast mij!

 251. Zeer fijne rijschool! Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen arian

 252. Heel erg bedankt voor de gezellige en leerzame lessen !!!!!:)) Mijn rijbewijs is binnen! 🙂

 253. Heel erg bedankt voor de goeie zorgen en de gezellige lessen!!!

 254. Met dank aan de leuke/goede lessen, heb ik mijn rijbewijs op zak!

 255. Gezellige rijinstructeur, maar ook streng, was leuk rijden Bedankt voor alles Arian

 256. Ron en Arian, gefeliciteerd met jullie 5 jarig jubileum en je nieuwe website.
  Time flies when you’re having fun !!!
  Mooi bedrijf opgebouwd, klasse. Fijn om als kantoor met jullie samen te werken aan een goede toekomst.
  Succes ,
  Wim timmer

 257. Arian en Ron, gefeliciteerd met jullie 5 jarig jubileum. Nog vele jaren erbij. Succes!!

 258. Gefeliciteerd mannen! Mooie prestatie de afgelopen 5 jaar. Veel leerlingen hebben jullie aan hun rijbewijs geholpen! Mooie website! Zeer duidelijk! Dank je wel Ferry!

 259. Mooie website Ron en Arian! Gefeliciteerd met jullie 5 jarig bestaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *