Op deze pagina kunt u een reactie achter laten of reacties en recensies van
(ex) leerlingen lezen

Heb je rijles bij ons gehad? Of vind je het leuk om gewoon een reactie achter te laten? Dat kan! Geef dan jouw naam en reactie door via onderstaand reactie formulier.

103 Comments on “Reacties”

 1. Koen Middendorp

  Complimenten voor rijschool Reugebrink!
  Arian, bedankt voor de leerzame en zeker ook gezellige lessen!

 2. Martijn Klein Kranenbarg

  Als ik terug denk aan mijn tijd bij deze rijschool, denk ik alleen maar aan goede ervaringen. De lessen waar leerzaam, maar ik heb ook goede gesprekken in de auto kunnen hebben. Ook nam Arian een oprechte houding aan en hij stond open voor feedback. Alles samengevat, ik heb een mooie tijd gehad! Arian, bedankt.

 3. Rick

  In 1x mijn rijbewijs gehaald, na leerzame, maar ook zeker gezellige lessen.
  Bedankt Arian!

 4. Joren Erens

  Mooi in 1x mijn rijbewijs gehaald. Vanaf het begin was het duidelijk waar je aan moest werken. Altijd met plezier rijles gehad.

 5. Marlike

  Heel erg blij dat ik in 1x mijn rijbewijs heb kunnen halen dankzij de geweldige lessen bij autorijschool Reugebrink. Arian, bedankt!

 6. Tessa Bosveld

  Arjan, heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen. Alles is goed, duidelijk en rustig uitgelegd, waardoor ik met veel plezier mijn rijbewijs heb gehaald.

 7. Jelle

  Afgelopen periode met veel plezier mogen lessen bij Arian.
  Het rijden wordt stap voor stap opgebouwd waardoor je elke week wat nieuws leert en je het rijden goed onder controle krijgt.
  De sfeer in de auto is altijd top geweest, ik kan met plezier terugkijken op de duidelijke en rustige manier van uitleggen (en natuurlijk ook de gezelligheid in de auto).
  Aanrader als je op zoekt bent naar een professionele rijschool met persoonlijke aandacht!

 8. Imre Boersma

  Echt een aanrader! Goede begeleiding, duidelijke uitleg, tips en adviezen. Daardoor heb ik in 1 keer mijn rijbewijs behaald!

  Bedankt Arjan!

 9. Yannick ten Broek

  Erg veel geleerd van Arian, en altijd erg fijne, duidelijke en professionele lessen gehad. Mede daardoor mijn rijbewijs in 1x gehaald, bedankt!

 10. Vita Reugebrink

  Heel erg bedankt voor de vele leerzame en gezellige lessen Ron! Jouw goede lessen hebben er toch maar voor gezorgd dat ik m’n rijbewijs in één keer heb gehaald!

 11. Merel Bensink

  Hele leuke en leerzame lessen gehad bij Arian! Hij was altijd erg geduldig en duidelijk, en ook nooit chagrijnig! Ging er met plezier heen en het was ook altijd gezellig! Arian bedankt voor de lessen en het vertrouwen dat je in me had!

 12. M.

  Vanmorgen mijn rijbewijs in 1x gehaald.
  Bedankt voor alle leerzame maar ook zeker gezellige lessen Ron!

 13. Daan Sluijter

  Door de rijlessen van Arian heb ik mijn examen in één keer gehaald! De lessen zijn altijd leerzaam, duidelijk en Arian legt alles heel rustig en goed uit. Bij deze rijschool nemen ze echt de tijd voor je en dat betaalt zich bij het examen zeker uit!

 14. Annemie Sluijter

  Stressvrij en in één keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de leerzame, geduldige, maar ook gezellige lessen van Arian! Zelf de weg op gaan voelde meteen vertrouwd na het halen van mijn rijbewijs. Bedankt!

 15. Marsha Holdijk

  Bedankt voor alle top lessen en het geduld Arian! Het was heel gezellig en leerzaam!

 16. Woengwa Jiang

  Veel geleerd van onze beste man Arian. Gezellige en leerzame lessen! Altijd met veel plezier rondgereden en een top ervaring meegemaakt.
  Kortom een mooie en fijne rijschool !

  Bedankt voor alle lessen Arian!!??

 17. Anoniem

  Veel geleerd van onze beste man Arian. Gezellige en leerzame lessen! Altijd met veel plezier rondgereden en een top ervaring meegemaakt.
  Kortom een mooie en fijne rijschool !

  Bedankt voor alle lessen Arian!!??

 18. Thomas Huisman

  Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald!

  Dankzij Autorijschool Reugenbrink was ik meer dan 100% klaar voor mijn examen. In de lessen wordt goed de tijd voor je genomen en elk (examen) onderdeel word nadrukkelijk behandelt. De lessen zijn gezellig en super leerzaam!

  Ik ging altijd met plezier samen met Arian op pad. Autorijschool Reugenbrink heeft ook onder de examinatoren van het CBR ook een goede naam. Ik kon vandaag, tijdens mijn examen, het onderdeel “binnen en buiten de auto” overslaan. Dit komt alleen maar door de ontzettende goede naam van Rijschool Reugenbrink!

  Arian, bedankt voor de leuke tijd

 19. Marlon Donderwinkel

  Hele fijne, gezellige en leerzame lessen gehad bij Arian! Arian heeft veel geduld en is hartstikke gezellig. Bedankt voor alles Arian!!

 20. Romy Loing

  Ook ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! Met een top weertje, mogen afrijden in het mooie Deventer. ?

  Bedankt voor de leuke, gezellige en leerzame lessen Arian!

  Heel veel succes en groetjes??‍♀️?

 21. Sanne van Hensbergen

  SUPER leuke leerzame rijschool. Vandaag in 1x geslaagd. Er werd fijn mee gedacht in het plannen ook werd er makkelijk gecommuniceerd. De tussentijdse examen vond ik erg prettig. Zo zie je alvast hoe het examen er uit gaat zien en weet je waar je nog aan moet werken. Ook kun je vrijstelling krijgen voor je bijzondere verrichtingen.
  Kortom een fijne rijschool!!

  Arian Bedankt!

 22. Shayla Tacke

  Vandaag in 1 keer geslaagd!!! Bedankt voor de leerzame en gezellige lessen Ron!

 23. Sietse

  Arian, bedankt voor de goede en fijne rijlessen. Zeker in het begin de fijne afwisseling van de theorie toepassen in de praktijk met een heldere uitleg. Alle verrichtingen worden duidelijk uitgelegd en geoefend met veel geduld en er is de ruimte om fouten te maken. Duidelijk en streng als het nodig is, maar ik heb vooral ontspannen lessen gehad, met de ruimte om steeds beter en veiliger te leren rijden. Daarnaast helder en transparant in de communicatie en planning. Vandaag in één keer geslaagd en ik ga, dankzij jullie, met vertrouwen de weg op! Heel erg bedankt!

 24. Tom van der Boom

  Superrijschool op alle vlakken! Communicatie, planning, meedenkend, alles is in orde. Ook de lessen waren altijd goed verzorgd en voorbereid, waardoor ik elke les weer wat nieuws geleerd heb en beter ben gaan rijden. Daarom heb ik vandaag mijn rijbewijs gehaald!

  Arian heel erg bedankt voor de gezellige leerzame lessen!

 25. Michelle

  Hele fijne lessen gehad. Duidelijke uitleg en er is veel geduld. Dankjewel Ron

 26. Madeleine Spit

  Erg fijne rijschool! Leuke ervaringen mee gehad en bij de tweede keer mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader en aardige maar professionele rijinstructeuren 🙂 Dankjewel Ron!

 27. Jim Bovendorp

  Ondanks een tijdelijke pauze van bijna 8 maanden, toch mijn rijbewijs weten te halen! Door de rustige, kalme en duidelijke lessen heb ook ik nu eindelijk mijn rijbewijs. Arian en Ron, onwijs bedankt voor alles!

 28. Quincy Bobbink

  Alles goed kunnen leren, en het was altijd gezellig in de auto. Bedankt Ron voor de leuke en gezellige lessen!

 29. Max van 't Hof

  Top ervaring gehad, je krijgt de tijd om alles rustig te leren, als je iets nog een keer wil weten is Arian altijd bereid het je uit te leggen. Ik ben in een keer geslaagd en daar kan ik naast mezelf natuurlijk niemand anders dan Rijschool Reugenbrink (Arian) voor bedanken.

 30. Bas

  Vandaag in 1x geslaag, Arian geeft goede uitleg en heeft lassie voor zijn vak. Arian bedankt voor de fijne lessen

 31. Jarno

  Heel erg bedankt voor de lessen Arian. Legt goed uit, met veel plezier voor zijn vak! Heb een leuke tijd gehad. We komen elkaar vast nog wel eens tegen in de auto. Zeker een aanrader.

 32. Rosa Luppes

  Bedankt Arian voor alle leerzame en fijne lessen, dat ik het in 1x gehaald heb!!

 33. Lindsay Bel

  Bedankt Autorijschool Reugebrink voor de leuke, gezellige en leerzame lessen. In 1x geslaagd!

 34. Joyce van der Linde

  Veel leuke, gezellige en zeer leerzame lessen gehad. Zeker een rijschool om aan te raden! Bedankt Arian!

 35. Martine Nieuwenhuizen

  Arian bedankt voor de fijne rijlessen die je myrthe hebt gegeven.
  Super rijschool.

 36. Barbara Wullink

  Een zeer goede rijschool. Instructeur heeft veel plezier in zijn werk, veel geduld en natuurlijk veel gezelligheid :). Bedankt Ron voor alle leuke lessen!!!

 37. Ka Jang

  Erg tevreden met Autorijschool Reugebrink. Bedankt Ron voor de hulp en begeleiding tijdens de lessen en natuurlijk jouw enthousiasme en passie voor het vak!

 38. Blije geslaagde

  Hele fijne lessen gehad. Met veel geduld ben ik begeleid en ik voelde me vanaf het begin gelijk op mijn gemak, ook als je stress hebt word je al snel gerust gesteld. Door deze rijschool in 1 x mijn rijbewijs gehaald. Een aanrader 🙂

 39. Marieke Kettelarij

  Heel erg bedankt voor de goede lessen, Arian! Met veel plezier mijn rijbewijs gehaald!

 40. Bart Straatman

  Met veel plezier mijn rijbewijs bij deze rijschool gehaald. Heel erg bedankt Ron voor de leuke en leerzame lessen!

 41. Jesse de Gans

  Bij autorijschool reugebrink zit je niet alleen op Vakkennis maar ook op sociaal vlak goed. Erg goede ervaring gehad! Ik zou het zeker aanbevelen.

 42. Bjorn Reugebrink

  Arian, bedankt voor de fijne en leerzame lessen. Ik heb met veel plezier de rijlessen gevolgd.

 43. Suze

  Bedankt arian voor de super fijne lessen! Ik heb met veel plezier mijn rijbewijs gehaald!

 44. Robin van Rheenen

  Bedankt Ron voor de fijne rijlessen en het vertrouwen die je mij hebt gegeven. Alles was goed geregeld en bedankt voor de flexibiliteit.

 45. Femke Willems

  Bedankt Arian voor de leuke, gezellige en leerzame rijlessen!

 46. Jonas van Diepen

  Gisteren mijn rijbewijs gehaald en ik ben achteraf erg blij dat ik hiervoor Reugebrink heb gekozen. Arian geeft les met rust, professionaliteit, scherpte en gezelligheid. Bedankt!

 47. Anoniem

  Rijbewijs is binnen! Bedankt Arian voor het geduld en de leerzame en gezellige kilometers!

 48. Jasmijn Hartings

  Een heel fijne, gezellige en leerzame rijschool. Ik voelde me erg op mijn gemak. Bedankt Arian voor alles!

 49. Reja

  Hele gezellige en leerzame rijlessen gehad met goed resultaat! Bedankt Arian!

 50. Stef Terpstra

  Bedankt voor de gezellige en vertrouwde rijlessen Arian! Zeker een aanrader als je persoonlijkheid en kwaliteit belangrijk vindt!

 51. Pippijn

  Super rijschool! Kennen hun leerlingen echt en weten je op je gemak te stellen. Ontzettend bedankt voor de lessen en voor het vertrouwen Arian!

 52. Yasmin Menzing

  Bedankt Ron voor goede, leerzame rijlessen en het in een keer halen van mijn rijbewijs. Een echte aanrader!

 53. Tine van Wijk

  Met veel geduld, enthousiasme en aandacht ben ik afgelopen jaar geholpen door deze autorijschool. Ik voelde me op mijn gemak en ik voelde me gekend. Dat was voor mij heel belangrijk. Hierdoor heb ik vandaag mijn rijbewijs gehaald, waar ik super dankbaar voor ben!! 🙂
  Kortom; het is een echte aanrader!

 54. Marian Zwart - de Klerk

  Arian bedankt voor het opleiden en begeleiden van Inez, jullie geloven in jullie leerlingen! Een instructeur dat de titel “faalangst instructeur” echt verdient!

 55. Anoniem

  Arian, ontzettend bedankt voor de ontzettend leuke leerzame lessen! Zag er heel erg tegen op om na 7 jaar weer te beginnen met rijlessen maar heb er absoluut geen spijt van! Super relaxte sfeer in de auto, veel gelachen maar soms ook streng op z’n tijd. Misschien zal ik het zelfs nog wel missen die rijlessen? groetjes rosita

 56. Meike

  Bedankt voor de gezellige en leerzame lessen. En niet te vergeten het blijvende vertrouwen!

 57. Tim

  Een relaxte sfeer in de auto en ze nemen de tijd voor je als je het goed wil leren is rijschool Reugebrink zeker een aanrader
  Heel erg bedankt Arjan.

 58. Tecula Rabelink

  Op het begin bang om in de auto te rijden maar naar een aantal lessen was die angst totaal verdwenen! Een hele fijne, relaxte en gezellige sfeer tijdens het auto rijden. Echt een aanrader! Bedankt Ron!

 59. Joris van Schouwenburg

  Heb na veel zenuwen, mijn examen toch relaxed in een keer kunnen halen. Met heel veel dank aan Ron voor de leuke rijlessen, heb constant veel plezier gehad om achter het stuur te zitten en veel geleerd.

 60. Rachel Bosman

  Dankzij de goede en leuke lessen heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!

 61. Jasper

  Uitstekende gezellige en leerzame lessen. Met plezier mijn rijbewijs bij jullie gehaald!
  Bedankt

 62. Robin

  Dankjewel voor de goede hulp bij het in een keer halen van mijn rijexamen! De lessen waren goed, duidelijk en gezellig. Ron dankjewel!

 63. Valerie

  Arian, heel erg bedankt voor de leerzame lessen & de gezelligheid in de auto.
  Zeker een aanrader.

 64. Andreas

  Met veel plezier les gehad van Arian. De lessen waren gestructureerd en een zeer goede voorbereiding op het examen. Bedankt!

 65. Jari Willems

  Ook ik heb mijn rijbewijs binnen! Dit mede door de fijne en professionele lessen van Arian.

 66. Sharon Chung

  Bedankt voor de gezellige en leerzame lessen, Ron!!
  Kortom een super-rijschool!
  Een echte aanrader! 😀

 67. Yvette Bannink

  Heel erg bedankt voor de leuke goede en leerzame lessen! Mijn rijbewijs is binnen door een top rijschool!

 68. Anoniem

  Hele goede leuke en leerzame lessen gehad bij Arian! Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame tijd!

 69. Darcey Eijkelkamp

  Fantastische ervaring gehad met deze rijschool. Zowel goede lessen als ondersteuning bij faalangst. Aanrader voor iedereen! 5/5 sterren jullie kant op.

 70. Joan Holdijk

  Bedankt voor je leuke en leerzame lessen Arian! Ik heb het als zeer positief ervaren, aanrader voor iedereen 🙂

 71. Wendy Rietman

  Ron, bedankt voor de leuke, gezellige en leerzame rijlessen!!
  Een echte aanrader voor iedereen!
  Ik kan nu genieten van mijn rijbewijs!!

 72. Fleur Eijerkamp

  Bedankt voor de enorm leerzame en gezellige lessen Arian! Ondanks mijn lange pauze tussendoor toch het rijden weer snel op kunnen pakken. Met veel vertrouwen ga ik nu zelf de weg op!

 73. Merel Tabor

  Goede, leerzame rijlessen en ook altijd heel gezellig. Echt een aanrader! Bedankt voor de lessen Ron!

 74. Rachel Waarle

  Ontzettend leuke en leerzame lessen gehad bij autorijschool Reugebrink. Bedankt Ron!

 75. Sharon Moor

  Een erg goede en leerzame rijschool.
  Ondanks mijn enorme faalangst bleef Arian altijd positief en had vertrouwen in mijn kunnen.
  Bedankt voor alle rijlessen! Ik kan nu genieten van mijn rijbewijs!

 76. Linde Teunissen

  Super leuke & leerzame rijlessen!! Bedankt Autorijschool Reugebrink!

 77. Thijmen-Jan Schut

  Een leerzame rijschool met veel gezelligheid in de auto! Met plezier mijn rijbewijs gehaald met Arian naast mij!

 78. Luuk wagenaar

  Zeer fijne rijschool! Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen arian

 79. Paula van Hierden

  Heel erg bedankt voor de gezellige en leerzame lessen !!!!!:)) Mijn rijbewijs is binnen! 🙂

 80. Tim Boumans

  Heel erg bedankt voor de goeie zorgen en de gezellige lessen!!!

 81. Laurien Jacobs

  Met dank aan de leuke/goede lessen, heb ik mijn rijbewijs op zak!

 82. Joep Boumans

  Gezellige rijinstructeur, maar ook streng, was leuk rijden Bedankt voor alles Arian

 83. Adm. Kantoor Wim Timmer

  Ron en Arian, gefeliciteerd met jullie 5 jarig jubileum en je nieuwe website.
  Time flies when you’re having fun !!!
  Mooi bedrijf opgebouwd, klasse. Fijn om als kantoor met jullie samen te werken aan een goede toekomst.
  Succes ,
  Wim timmer

 84. Reinier Klein Woolthuis

  Arian en Ron, gefeliciteerd met jullie 5 jarig jubileum. Nog vele jaren erbij. Succes!!

 85. Alice Reugebrink

  Gefeliciteerd mannen! Mooie prestatie de afgelopen 5 jaar. Veel leerlingen hebben jullie aan hun rijbewijs geholpen! Mooie website! Zeer duidelijk! Dank je wel Ferry!

 86. Ferry Timmer

  Mooie website Ron en Arian! Gefeliciteerd met jullie 5 jarig bestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.