Laten we onszelf even voorstellen

Wij zijn Arian en Ron Reugebrink, eigenaars van Autorijschool Reugebrink. Onze opleiding hebben wij gevolgd bij de VerkeersAcademie in Zwolle, volgens de nieuwste richtlijnen en het Nieuwe Rijden en door INNOVAM-erkende instructeurs.
Dit hebben wij beiden aangevuld met de opleiding tot faalangst instructeur.
Wij lessen met twee Volkswagen Golf VI 1.6 TDI 105 pk BlueMotion Trendline modellen. Dit model heeft een roetfilter en een lage CO2-uitstoot van 99 g/km.
Veiligheid is één van onze speerpunten. Daarom rijden wij in de wintermaanden altijd op winterbanden.Arian | Eigenaar en rijinstructeur

Mijn naam is Arian Reugebrink. De uitvalsbasis voor mijn lessen is omgeving Brummen. Mij zul je dus waarschijnlijk treffen als je in deze omgeving les bij ons neemt.


Ron | Eigenaar en rijinstructeur

Mijn naam is Ron Reugebrink. De uitvalsbasis voor mijn lessen is omgeving Vorden. Mij zul je dus waarschijnlijk treffen als je in deze omgeving les bij ons neemt. Je zult mij ook vaak tegenkomen in Brummen en Zutphen.